Omanlaisesi ruokamatka

Tee ruokamatka Ranskaan tai yhdistä Ranska ja Italia tai vaikka Ranska ja Espanja. Matkasi rakennetaan niin että majoitusten lisäksi valikoimme ravintolasi, ehkä myös menusi valmiiksi. Bongaile Michelin-tähtiä tai nauti maaseudun mauista. Matkan voi toteuttaa parille ihmiselle tai isommalle ryhmälle.

Kokoamme matkasi toiveiden mukaisesti ja luultavasti osaamme lisätä siihen myös jotain yllättävää, mitä itse et ehkä tiennyt Ranskasta.  Matkatuotteiden rakentamisessa ja yhteistyökumppaneiden valinnassa Pamplemousse oy valitsee ensisijaisesti yhteistyökumppanin, jolla pystytään tukemaan eurooppalaista paikallistaloutta ja kestävää kehitystä.

Monia toiveita samalla matkalla

Voit valita haluatko olla mukana itse kokkaamassa vai pelkästään nauttia. Haluatko maalaisruokaa vai fine diningia? Niin, voimme hyvin myös sekoittaa niitä yhteen ja erikseen, matkalle ei pidä antaa vain yhtä leimaa ja luonnetta. Sinä voit osallistua kokkikurssille ja matkaseuralaisesi viinitilaretkelle. Ruoan, viinin ja harrastukset voi myös yhdistää.

Tryffelit

Paikallisuutta ja lähialueiden makuja

Hotellien ja ravintoloiden edellytetään esimerkiksi käyttävän hyväkseen paikallista ruokakulttuuria. Matkailutuotannossa pyritään ottamaan huomioon mahdollisimman paljon ympäristöseikat sekä Suomessa että ulkomailla. Pamplemousse oy ei käytä kansainvälisten ketjujen monipolveilevaa tuotantoa ja pyrkii parhaimmalla mahdollisella tavalla ruoan osalta paikalliseen lähituotantoon ja yhteistyöhön paikallisten yrittäjien kanssa.

Ranskalaiset äyriäiset