Kotikokkausta Pariisissa

Torielämää, leivontaa ja kotikokkausta Pariisissa

Lähde kokkaamaan Pariisiin. Kotikokkaus sopii yksinlähtijälle, ystävän tai perheen kanssa toteutettavaksi, mutta myös osaksi yrityksen ohjelmaa Pariisin matkalla. Ohessa esimerkkejä kursseistamme, jotka siis pidetään ranskaksi / englanniksi. Kurssi liitetään osaksi muuta matkakokonaisuuttasi.

Torikäynti ja kotikeittiökurssi
Puolen päivän kurssi kokki Fréderiquen kotona, aamusta käytte yhdessä torilla ja sen jälkeen valmistatte lounaan Frédériquen kauniissa pariisilaiskodissa 11. ja 20. kaupunginosan rajalla.

Kotikeittiökurssi
Ravintolakokin uran jättänyt Marthe pitää nyt kotikeittiökursseja omassa keittiössään Pariisissa. Hänen lounaskurssilla tehdään ravintolamaailman fine diningistä mukailtua ruokaa hänen kotonaan.

Leivontakurssi Macarons
Opi leipomaan taivaallisen makeita ja kauniita macaron-leivoksia Frédéricin kanssa. Iltapäivisin pidettävien kurssien aikana olet Fréderiquen kotikeittiössä. Vuoden suosikkikurssi Pariisissa!

Kotikokkausta Pariisissa.

Teemme matkallesi myös ravintolavaraukset etukäteen. Michelin-tähden ravintola, kotikeittiö, pieni paikallisbrasserie, uunituore patonki ja juustoa… Mikä on sinun valintasi?