Boulangerie, boulangerie

Käy tutustumassa miten tehdään ranskalainen patonki tai voisarvi PariisissaRanskassa on sinulla nyt mahdollisuus tavata ranskalaisia käsityöläisiä omassa työssään. Treffeillä voit aikataulun puitteissa tavata leipureita tai suklaamestareita. Visiitille voit lähteä aivan pelkästä uteliaisuudesta. Pääset näkemään lajiensa mestareita omassa työssään.

Aito ranskalainen patonki

Boulangeriessa näet, mistä ranskalaisten patongit oikein tulevat. Maistiaisia on myös luvassa. Treffien kesto on noin 1h30. Treffeille voi mennä yksin, kaksin, kolmin… Osaan voidaan vastaanottaa myös ryhmiä. Visiitit liitetään aina muuhun matkakokonaisuuteesi.

Halutessasi voit osallistua aamupäivän kestävälle patonki- ja croissant -kurssille, missä kirjaimellisesti laitetaan kädet taikinaan! Saat paistaa oman versiosi – mikä tekee patonkien kuoresta rapean ja croissanteista suussa sulavan?

Leipurien lisäksi järjestämme treffejä myös kondiittorien kanssa tai mahdollisuuden mennä ranskalaiseen kotiin leipomaan. Miten olisi tapaaminen ranskalaisen suklaamestarin kanssa?