Ranskan Tarbes 20. – 27.8.2016

HUOM! Matkalle lähtevien ryhmä on pienennetty ja kokonaisuutta palveluiden osalta kevennetty. Tuloksena edullisempi hinta. Paikkoja pienryhmään on muutama jäljellä, jos sinua kiinnostaa matka niin olethan yhteydessä Pamplemousseen saman tien.

Tarbes on pienkaupunki Lounais-Ranskassa. Järjestämme sinne matkan, jossa pääset elämään ranskalaisten iloista kesäloma-aikaa musiikin, esitysten ja tanssin tahdissa. Tarbesin juhlaviikko on lämminhenkinen ja helposti hallittava kokonaisuus josta kaikki voivat nauttia tasapuolisesti. Paikka on turvallinen myös aloittelijalle. Sinun ei myöskään tarvitse osata ranskaa, sillä mukana on koko ajan suomalainen matkanjohtaja.

Viikon aikana koko Tarbesin kaupungin keskusta elää musiikista, tangosta. Tanssia on kaduilla, ravintoloissa ja juhlasaleissa. Samoin konsertteja. Matkaasi kuuluu Pamplemoussen festivaalipassi, jolla pääset kaikkiin esityksiin ja tapahtumiin. Matka sopii kaikille, sillä sinun ei tarvitse olla tanssin harrastaja. Täällä jokainen voi olla ja nauttia omalla tasollaan ja energiallaan. Tai vaikka vain katsella. Tarbesin viikon lopuksi vietämme yhden päivän rantakaupunki Biarritzissa ennen koneemme lähtöä Helsinkiin.

Tangotunti Mairie

Tunnetko Milongan?

Esityksiä ja tansseja on pitkin päivää. Illalla on erikoiskonsertit ja yökonsertit aina aamun pikkutunneille saakka. Matkallamme on mukana suomenkielinen matkanjohtaja, joka auttaa kaikessa kieliasioissa ja joka päivä kertaa matkalaisille päivän tapahtumat Tarbesissa. Tarbesin ympäristö on myös hyvin kiinnostava ja siksi on mahdollisuus lähteä myös Lourdesin pyhiinvaelluskaupunkiin, Gavarnien luonnonpuistoon (Unescon suojelema) tai käydä paikallisella pienellä viinitilalla. Tarbes sijaitsee laadukkaiden ranskalaisten viinien alueella  ja festivaalien aikana voitkin maistella eri viinityyppejä, tarjolla paljon myös pientuottajien luomuviinejä. Paikalla on myös samppanjabaari. Matka tehdään 20. – 27.8.2016.

milongaJokainen voi ohjelmasta valita itselleen sopivia musiikkia ja konsertteja, sillä käytössä on Pamplemoussen festivaalipassi. Muusikot, tanssijat ja opettajat ovat kansainvälisiä, suurelta osin Argentiinasta. Milonga tansseja on paljon päivän mittaan. Sanotaankin että Argentiina ja tango muuttaa Tarbesiin tämän kesäviikon ajaksi. Festivaalit järjestetään joka kesä ja tämä kesä on 19. juhlavuosi.  Pamplemousse tekee matkan yhteistyössä Tarbesin festivaalitoimiston kanssa.

Bal au Jardin MasseyTarbesissa käytössäsi on koko oleskelun ajan Pamplemoussen oma festivaalipassi. Tullessasi Tarbesiin teemme myös yhteisen Tarbesin tutustumiskierroksen suomeksi opastettuna ja vietämme Get Together -iltaa. Suomalaiselle ryhmälle on järjestetty myös oma tanssitunti sunnuntaina, jotta jokainen pääsee argentiinalaisen tangon vauhtiin. Festivaalipäivät sisältävät musiikkia ja tanssia kaduilla sekä pienkaupungin aukioilla sekä puistoissa. Ohjelmassa useampi orkesteri ja useampi tanssipaikka eri puolilla kaupunkia. Tapahtumat ovat  kaduilla ja aukioilla sekä konsertti- ja juhlasaleissa.  Ohjelma kaupungilla on tauotta. Se alkaa päivällä ja jatkuu aina aamuyöhön saakka. www.tarbesentango.fr

 

tangomusiikki

Matkaohjelmassa Tarbesin matkalla

Lennot:
20.8.2016 Helsinki – Biarritz : 16h40 – 19h25
27.8.2016 Biarritz – Helsinki: 20h10 – 00h55

LAUANTAI 20.8.2016 Saapuminen
Tapaaminen matkanjohtajan kanssa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Finnairin reittilento Helsinki – Biarritz. Lähtö Helsingistä 16h40. Saapuminen Biarritziin 19h.25 Lentokentällä vastassa opas ja yksityinen bussi. Kuljetus Tarbesiin. Ajoaika noin 1h45. Majoittuminen Tarbesin hotelliin aivan ydinkeskustassa.

Hotellimme: Le REX 4**** Tarbes
10, Cours de Gambetta, 65000 Tarbes
Hotellimme  sijaitsee Tarbesin keskustassa. Hotelli on mukava moderni hotelli, josta on helppo liikkua kaikkiiin festivaalin tapahtumiin.

Tällä matkalla voit yhdistää tai valita painotuksen johonkin erityisesti:
– Lomailu ja musiikista sekä tanssista nauttiminen
– Tanssiminen ja jälleen uudelleen tanssiminen!
– Musiikki ja tanssi Show’t sekä tango Maestro-illat. Nauti esityksistä.
– Ryhmän oma tangon tanssitunti. Tämä tunti tulkataan myös suomeksi.
– Mukana suomalainen matkanjohtaja koko viikon ajan.

Sunnuntai 21.8.2016 Tarbes tango aloituspäivä
Aamiainen hotellilla ja suomenkielinen opastettu kierros Tarbesissa ja tangofestivaalien ohjelmarunkoon tutustuminen.  Festivaalipassien jako. Ryhmämme yhteinen argentiinalaisen tangon tanssitunti. Tunti auttaa kaikkia pääsemään mukaan tanssin vauhtiin ja tämän erikoistunnin tarjoamme kaikille matkustajille suomeksi tulkattuna. Illalla yhteinen illallinen Tarbesissa ja illan get together – konsertti. Käytössäsi ja neuvoja antamassa on koko matkan ajan suomenkielinen matkaopas Tarbesissa. Ohjelmassa useampi orkesteri ja useampi tanssipaikka (tarkentuu lähempänä).

Tango esitysViikon aikana maanantai 22.8. – perjantai 26.8.2016 festivaaliviikon ohjelmaa
Käytössäsi kaikkina päivinä tangofestivaali-passi jolla voit kulkea eri tapahtumissa paikan päällä.
Nautimme kaksi yhteistä illallista ja  vietämme aikaa yhdessä. Päivät sisältävät musiikkia ja tanssia kaduilla ja pienkaupungin aukeilla sekä puistoissa. Ohjelmassa useampi orkesteri ja useampi tanssipaikka. Illan erikoiskonsertit 21h00-22h00 ja lisäksi ohjelmassa yökonsertteja. Festivaalit jatkuvat halutessa aamuyölle.Tarjolla myös pientä lisämaksua vastaan argentiinalaisen tangon oppitunteja (eri tasot, ilmoittautumiset ennakkoon, ohjelma vahvistuu kevättalvella).

milonga au Jardin Massey, crédit photo Rémi TarghettaLauantaina 27.8.2016 Rantakaupunki Biarritz
Aamiainen hotellilla ja lähtö Tarbesista kohti Biarritzin rantakaupunkia yhteisellä kuljetuksella. Vapaata aikaa Biarritzissa tutustua kaupunkiin tai tehdä ostoksia. Lähtö Helsinkiä kohti Biarritzista 20h10.
Tangofestivaalit

tarbes kartalla

Matkapakettimme sisältää valmiiksi 7 yötä, 8 päivää

 • Reittilennot Helsingistä
 • Yksityiset kuljetukset Biarritz – Tarbes – Biarritz
 • Bussin ja kuljettajan käytössänne ohjelman mukaan
 • Suomalaisen matkaoppaan palvelut koko ohjelman ajan
 • Majoitukset em. hotelleissa 4**** 2hh/1hh
 • Aamiaiset ja paikalliset turistiverot hotelleissa
 • Tarbesin tangofestivaalien festivaali-passi
 • Aamiaiset ja kolme yhteistä illallista Tarbesissa
 • Alv
 • Matkan yksilöllisen suunnittelun ja toteutuksen
 • Matkapaketin postituksen kaikille lähtijöille ennen matkaa

Hinta matkasta lentoineen on jaetussa kahden hengen huoneessa  1827 € / hlö
Yhden hengen huoneesta single lisä 390 €
Matkapakettiin lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio 24 € / hlö.

KATSO 2016 MATKAOHJELMA Ranskan Tarbes TANGO

Pamplemousse tuottaa matkan yhdessä Tarbesin tangofestivaalien järjestäjien kanssa. Lisäksi tulemme tarjoamaan lisäpalveluita

– Lourdesin pyhiinvaelluskaupunkiin (koko päivä)
– Viinitilaretki pientuottajan tilalle (puoli päivää)
– Pyreneiden vuoriston retki ja hulppea Pic du Midi (koko päivä)
– Special oppitunnit argentiinalaisesta tangosta Tarbesissa (lisäilmoittautuminen)

Biarritz