Tanssia ja hyvinvointia avec Mindy Rooma 20. – 24.9.19

Syksyllä 2019 teemme perinteisen Provencen tanssimatkan tällä kertaa Italiaan, Rooman ulkopuolelle. Matka on nyt 4 yötä aiemman 3 yön sijaan. Näin ehdit saada sekä tannsitaitoja ja kuntoa hiottua, mutta myös nauttia ympäristöstäsi Italiassa.

Ohjelma tulee olemaan samantyyppinen kuin Provencessa; aamulla tanssitaan ja venytellään Mindy Lindblomin ohjauksessa. Lounaan jälkeen otetaan hetki rennosti vaikka uima-altaalla ja iltapäivän lopuksi tai illaksi retkeilyä alueella yhdessä tai omatoimisesti. Mukana pitkähkö retki Roomaan sekä tutustumista muuten alueeseen ja omaehtoista oleskelua hotellimme alueella ja kylässä. Koko ohjelman ajan sinulla on maailman ihanin Mindy mukana.

Meillä on matkan aikana yksityisessä käytössä kokonainen 11 huoneen huvilamaisen hotellin huoneet. Hotellissa on oma uima-allas ja aamun liikunta on myös täällä omalla tontilla. Kaikki hotellin huoneet ovat erilaisia keskenään sijoittuen kahteen eri rakennukseen. Huoneissa on tyyli ja kokoeroja. Hotelli sijoittuu pieneen Manzianan kylään, jossa myös muutama ravintola, pizzapaikka ja terassi tarjolla.

Matkan ajankohta on 20. – 24.9.19 ja lennämme Helsingistä Roomaan seuraavasti. Paikkamäärä hotellin kapasiteetin vuoksi on rajattu ja matka on jo täynnä.

Lennot Finnair
Perjantai 20.9. Helsinki 07.50 – Rooma 10.15
Tiistai 24.9. Rooma 19.45 – Helsinki 00.05

Matka tehdään yhteistyössä Step Upin kanssa.