Mukavan helppo hiihtomatka Wengeniin

Yksi hiihtomatka alpeille on pakko tehdä vuosittain. Ensimmäistä kertaa valitsimme kohteeksi Club Medin hiihtopaikan. Kohde oli Sveitsin Wengen.

DSC_8299_2Tiesimme että nyt mennään all inclusive –lomalle. Tällä ei kuitenkaan ollut mitään tekemistä Ruotsin laivojen buffa-pöytiin: nyt tarjolla oli juuri paikan päällä valmistettavia ruokia. Kokit olivat salissa ja esimerkiksi pihvit paistettiin siinä meidän katsellessa. Tarjoiltuja ostereita on myös muisteltu mielihyvällä.

Tämän tyyppisessä lomailussa oli homma helppo; me saimme hissikortit hotellin vastaanotosta, hiihdonopettaja otti vastaan aamulla hotellilla ja siitä lähdettiin kohti rinteitä. Hiihdimme oman hiihdon ohjaajan kanssa. Vaikka Sveitsissä oltiinkin niin norjalainen tyttö osui omaan ryhmäämme ohjaajaksi.

Saimme myös Club Med rannekkeet ja siitähän se hupi myös alkoi, sillä lompsaa ei sitten ollenkaan tarvittukaan matkalla, sillä ranneketta näyttämällä kuului kaikki pakettiin, myös baarin juotavat.

Lounaat olivat myös mukana kokonaispaketissa, Sveitsin frangin kurssilla olisi niiden maksaminen paikan päällä nostanutkin hintaa huimasti. Homma oli niin sanotusti kokonaisedullinen.

Wengenin rinteet oliva hyvät ja monipuoliset. Kohdehan ei ole suuruudestaan tunnettu.  Tarjonta riittä kuitenkin vallan hyvin viikon rymyämiseen rinteissä.

IMG_1613_2

IMG_1627_2

Hyvien hiihtojen lisäksi muistoon jäi reipas syöminen (ne hedelmät ja jälkiruoat erityisesti!) Tuntui että välillä päivästä loppuivat tunnit, sillä aina ei ehtinyt mukaan hiihtopäivän jälkeiseen jumppaan tai joogaan, sillä piti keskittyä vähän siihenkin milloin taas lähdetään eteenpäin , ehkä seuraavaa ruokailua varten.

Niin, Zurichin kentältä päätimme junailla Wengeniin. Sveitsin junat ovat loistavia ja niiden toiminta maininnan arvoisia. Kätevää.

Hiihtoterveisin, Jukka ja Tiina Rantanen

Kuvat Jukka Rantanen

CLUB MED HIIHTOMATKAT HOITAA PAMPLEMOUSSE