Tutustumismatka Provencen viineihin

Helppo tapa tutustua Provenceen ja käydä viinitilalla. Sinun ei tarvitse autoilla, parkkeerata tai muuten olla huolissasi; liikut junalla ja minivanilla. Kokonaisuus 3 yötä, 4 päivää.

Ensimmäisenä päivänä saapuminen Pariisin lentokentälle. Siirtyminen Pariisin keskustaan,  josta juna Aix en Provenceen.  Majoittuminen Aixissä  keskusta-alueelle 3*tai  4* hotelliin tai asuntoon.

Toisena päivänä on koko päivän tutustumisretki Provenceen. Päivän aikana pääset käymään okranpunaisessa Roussillonissa ja kauniissa Gordesin kylässä. Päivä sisältää tutustumista viinintuotantoon ja maistelun pientilalla sekä lounaan viinialueella. Päivän aikana näet myös miten tehdään Aixin kuuluisimmat pikkuleivät, calissonit. Opastus, minivan-kuljetus (max 8 ihmistä autossa), sisäänpääsyt, lounas juomineen ja maistiaiset kuuluvat hintaan. Opastetun päivän kesto on 9.30 – 18.00.

Kolmantena päivänä sinulla vapaata aikaa Aixissä ja voit omatoimisesti tutustua gallerioista kuuluisaan kaupunkiin.  Annamme ennakkoon sinulle vinkkejä vierailupaikoista. Vaihtoehtoisesti voit vain nauttia tunnelmasta ja kulkea omaan tahtiin. Käy vaikka Cezannen kotitalossa ja ateljeessa.

Lähtöpäivänä palaat junalla Pariisiin ja lentokentälle.

Matka sisältää:
– Majoittumisen 2 hengen huoneissa Aixin  keskustassa
– Aamiaiset
– Koko päivän opastetun retken lähtöpaikka Aix en Provence pienryhmässä sisältäen vierailut  (engl)
– Retkipäivän lounaan viineineen
– Valmiiksi hankitut junaliput Pariisi – Aix – Pariisi.

Hinta alk. 495  € / hlö hotelli 3*
Hinta alk. 540 € / hlö pienkaksio keskustassa
Hinta alk. 678 € / hlö hotelli 4*

Lennot eivät sisälly hintaan. Pariisin sijasta voit myös lentää Marseilleen. Matkan hinta on arvioitu 2 hengelle jotka matkustavat yhdessä. Hinnassa voi olla eroavaisuutta matka-ajankohdan mukaan. Matkan voi myös koostaa useammalle lähtijälle. Hinnassa voi olla muutoksia esimerkiksi ajankohdan tai erikoispäivien mukaan. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan. Halutessasi matkaa voi pidentää tai voit liittää siihen yöpymisiä esimerkiksi Pariisissa. Matka on yhdistettävissä muihin Pamplemoussen tuotteisiin. Matka toteutettavissa huhti – marraskuussa.