Vieraile Champagnessa ilman autoa

Lyhyt kokonaisuus – 2 yötä –  samppanjaan tutustumista ilman että sinun täytyy itse ajaa. Saapuessasi Pariisin on sinulla valmiiksi hankitut junaliput Reimsiin. Tilavierailuille puolestaan lähdet minivanilla kuljettajan kyydissä.

Ensimmäisenä päivänä menet junalla Pariisista Reimsiin, paikkaliput valmiiksi tilattu. Matka-aika on reilu tunti. Majoittuminen Reimsin kaupungin keskustaan 4*. Halutessasi varaamme valmiiksi ravintolapaikan Reimsin iltaan.

Toisena päivänä on koko päivän tutustumisretki Champagneen, sisältäen käynnin myös Epernayssä sekä samppanjalounaan.  Retki on englanninkielinen ja opastettu.

Nauti samppanjasta

Päivän aikana näet Champagnen kaupunkeja ja maaseutua, tutustut tuotantoon ja valmistustapaan ja pääset maistamaan eri lajikkeita. Vierailu ja shamppajatasting samppanjatalossa Moët & Chandon Epernayssa. Lounas juomineen sisältyy päivään, yleensä se nautitaan Champagnen alueen pientilalla tai viinikellarissa. Epernayn jälkeen jatketaan kohti Hautvillers’n kylää – Dom Pérignonim kotikylää ja hautauspaikkaa. Ehkä myös yhtä alueen kauneimmista kylistä. Iltapäivällä vielä vierailu ja maistelu pienellä perhetilalla. Opastettu päivä päättyy noin kello 17h00 Reimsiin.

Kolmantena päivänä palaat Pariisin junalla, liput jälleen valmiiksi varattuina.

Hinta: alk 495€ / henkilö

Lennot eivät sisälly hintaan. Matkaa voi halutessaan pidentää. Matkan hinta on 2 hengelle jotka matkustavat yhdessä ja jakavat majoituksen. Hinnassa voi olla muutoksia esimerkiksi ajankohdan tai erikoispäivien mukaan. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan. Halutessasi voimme myös tilata kuljettajan lentokentältä Champagneen. Matka on yhdistettävissä muihin Pamplemoussen tuotteisiin, voit jatkaa matkaasi vaikka Pariisissa tai Loiressa. Matkaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio 24 € /hlö.