Vieraile Champagnessa ilman autoa

Lyhyt kokonaisuus – 2 yötä –  samppanjaan tutustumista ilman että sinun täytyy itse ajaa. Saapuessasi Pariisin on sinulla valmiiksi hankitut junaliput Reimsiin. Tilavierailuille puolestaan lähdet minivanilla kuljettajan kyydissä.

Ensimmäisenä päivänä menet junalla Pariisista Reimsiin, paikkaliput valmiiksi tilattu. Matka-aika on reilu tunti. Majoittuminen Reimsin kaupungin keskustaan 4*. Halutessasi varaamme valmiiksi ravintolapaikan Reimsin iltaan.

Toisena päivänä on koko päivän tutustumisretki Champagneen, sisältäen käynnin myös Epernayssä sekä samppanjalounaan.  Retki on englanninkielinen ja opastettu. Kulkeminin minivanilla

Nauti samppanjasta

Päivän aikana näet Champagnen kaupunkeja ja maaseutua, tutustut tuotantoon ja valmistustapaan ja pääset maistamaan eri lajikkeita. Aamusta tutustuminen Reimsin katedraaliin, vierailu ja shamppajatasting samppanjatalossa Veuve Clicquot. Lounas juomineen sisältyy päivään, yleensä se nautitaan Champagnen alueen pientilalla tai viinikellarissa. Iltapäivällä vielä vierailu ja maistelu pienellä perhetilalla. Opastettu päivä päättyy noin kello 17h00 Reimsiin.

Kolmantena päivänä palaat Pariisin junalla, liput jälleen valmiiksi varattuina.

Hinta 2021
high seasonilla maalis – lokakuu alk 540 € / henkilö
low seasonilla marras-joulukuu alk 525 € / henkilö

Lennot eivät sisälly hintaan. Matkaa voidaan muotoilla omiin toiveisiisi, esimerksi pidentää ja lisätä vierailujen ja retkien määrää. Matkan hinta on 2 hengelle jotka matkustavat yhdessä ja jakavat majoituksen. Hinnassa voi olla muutoksia esimerkiksi ajankohdan tai erikoispäivien mukaan. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan. Paikkamäärä rajattu Halutessasi voimme myös tilata kuljettajan lentokentältä Champagneen. Matka on yhdistettävissä muihin Pamplemoussen tuotteisiin, voit jatkaa matkaasi vaikka Pariisissa tai Loiressa. Matkaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio 24 € /hlö.