Alsace ja Samppanja yhdessä

Tällä matkalla yhdistät kaksi viinialuetta – Champagne (3 yötä) ja Alsace (3 yötä). Näet kummankin alueen erikoisuudet ja erityispiirteet samalla kertaa. Matka on osittain opastettu, eli sinulla sisältyy matkaan valmiiksi opastettu retki Champagnessa ja Alsacessa, yhteensä siis kaksi kokopäiväretkeä.  Muuten matka on kokonaan omatoiminen ja ehdit ihailemaan maisemia ja ajelemaan viiniteillä.

Saapuessasi Ranskaan saat vuokra-auton käyttöösi koko ajaksi ja suuntaat ensiksi Champagneen, Reimsiin. Champagnen alue henkii tyylikkyyttä valkoisine rakennuksineen ja vihreine, kumpuilevine maisemineen. Hautvilliers, jossa munkki Dom Pérignon aikanaan vaikutti, on eräs pakollisista nähtävyyksistä.  Matkalla tutustut alueeseen sekä viineihin. Seuraavan päivän retkellä sinun ei tarvitse ajaa, vaan kuljetukset,  maistelut sekä lounas juomineen kuuluvat tähän retkeen. Opastus englanniksi.

Nähtyäsi Champagnen ajat Alsaceen. Elsassissa on kauniita viinireittejä, pieniä kyliä ja noin 6 100 viininviljelijää. Olemme valmiiksi varanneet sinulle Alsacen maaseudulla mukavan linnamajoituksen Rouffachin kylän läheltä. Oleskeluusi Elsassissa kuuluu myös valmiiksi koko päivän retki viinialueilla. Taaskaan sinun ei tarvitse ajaa vaan kuljetukset,  maistelut sekä lounas juomineen kuuluvat tähän retkeen. Opastus englanniksi.

Matkan päätteksi palautat autosi lentokentälle.

Hinta: alk. 1060 € / hlö.
Hinta edellyttää majoitusta kahden hengen huoneessa aamiaisilla. Hinta-arvio on 4 hengelle yhdessä. Lennot eivät sisälly hintaan (Pariisi CDG tai Orly). Matkaa voi halutessaan pidentää tai lyhentää joko samoissa majoituksissa tai lisäämällä pysähdyspaikkoja. Matkaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio.