Elsassi viinialueena

Elsassin viinikulttuurilla on pitkä historia, tällä hetkellä Ranskan Alsacen viinit ovat olleet kovassa nousussa myös Suomessa. Alsace on satumaisen viehättävä alue, juuri sopivan kokoinen paikka aloittaa viinialueeseen tutustuminen. Elsassissa on kauniita viinireittejä ja 6 100 viininviljelijää, 18 % Ranskan viinituotannosta tulee täältä. Lähde itse tutustumaan historialliseen viinitiehen!Elsassin on kaunis viinialue. Vieraili viinimatkalla Alsacessa.

Ranskan Alsace viinimatka Elsassin viinitiellä

Rakennamme omatoimisen matkasi viinitielle. Matkan aikana kuljet Strasbourgista viinitietä pitkin etelään ja tutustut paikalliseen viinikulttuuriin sekä vierailet kahdella viinitilalla (lisävierailut mahdollisia toki). Halutessasi voimme valita Grand Cru -tiloja vierailua varten.

Pakettimme sisältää majoitukset maalaishotelleissa, mainitut aamiaiset, autovuokran matkasi ajaksi sekä kaksi vierailua paikallisilla viinitiloilla. Vierailut ovat omatoimisia, mutta halutessasi voidaan matkaan lisätä suomenkielinen opas. Matkan voi toteuttaa myös pienelle ryhmälle.

Matkaehdotuksemme sisältää:

– Yksi yö Obernain kylässä
– Yksi yö kauniissa, Elsassin Venetsiassa, Colmarissa
– Yksi yö viinikylä Riquewihrissä
– Vuokra-auto Strasbourgista matkan ajaksi
– Kaksi viinitilavierailua paikallisilla tiloilla
– Elsassin road bookin ja karttoja ja matkasuosituksia mukaan

Hinta: alk. 440 € / hlö. Hinta edellyttää kahta matkustajaa samassa huoneessa. Ei sisällä lentoja eikä Pamplemoussen palvelupalkkiota