Elsassi viinialueena

Elsassin viinikulttuurilla on pitkä historia, tällä hetkellä Ranskan Alsacen viinit ovat olleet kovassa nousussa myös Suomessa. Alsace on satumaisen viehättävä alue, juuri sopivan kokoinen paikka aloittaa viinialueeseen tutustuminen. Elsassissa on kauniita viinireittejä ja 6 100 viininviljelijää, 18 % Ranskan viinituotannosta tulee täältä. Lähde itse tutustumaan historialliseen viinitiehen!

Elsassin on kaunis viinialue. Vieraili viinimatkalla Alsacessa.

Ranskan Alsace viinimatka Elsassin viinitiellä

Rakennamme omatoimisen matkasi viinitielle. Matkan aikana kuljet Strasbourgista viinitietä pitkin etelään ja tutustut paikalliseen viinikulttuuriin sekä vierailet kahdella viinitilalla. Halutessasi voimme valita Grand Cru -tiloja vierailua varten. Pakettimme sisältää majoitukset maalaishotelleissa aamiaisineen, autovuokran matkasi ajaksi sekä kaksi vierailua paikallisilla viinitiloilla. Vierailut ovat omatoimisia, mutta halutessasi voidaan matkaan lisätä suomenkielinen opas. Matkan voi toteuttaa myös ryhmälle. Viininmaisteluihin mahdollista yhdistää viini+juustot tai oletko kokeillut miten Alsacen viinit sopivat suklaan kanssa yhteen?

Matkaehdotuksemme sisältää:

– Yksi yö aamiaisineen Willgottheimin kylässä
– Yksi yö aamiaisineen Colmarissa
– Yksi yö aamiaisineen Thannin kylässä
– Vuokra-auto Strasbourgista matkan ajaksi
– Kaksi viinitilavierailua paikallisilla tiloilla

Hinta: alk. 440 € / hlö. Hinta edellyttää kahta matkustajaa. Ei sisällä lentoja eikä Pamplemoussen palvelupalkkiota.

Tutustu myös Colmarin keskustassa sijaitseviin asuntoihin, täältä retkeilet viinitiloille päiväreissuja mainiosti. LOMA-ASUNNOT COLMAR