Armanjakkimatka

Lähde gourmet-matkalle Lounais-Ranskan maaseudulle. Suurten turistiväylien ulkopuolelle jäävä Lounais-Ranska koostuu useammasta ranskalaisesta departementista, joista ehkä parhaiten tunnetaan Gers ja sen maukkaat ankkaruoat. Alueen pääkaupunki on eittämättä Toulouse. Kulinaarisesti Lounais-Ranska on runsauden sarvi; ankanrinta, ankanmaksa ja erilaiset ankkaterriinit kuuluvat ruokapöytään aina. Alueen viinejä ovat Cahors, Caillac, Madiran, Fronton, Figeac sekä tietenkin armanjakki, joka alueen oma konjakin vastike. Lounais-Ranskan viljelmät ovat kuin mosaiikkia, sillä se hajaantunut on pieniin yksiköihin eri puolille maakuntaa, missä auringonkukat, maissi ja viiniviljelmät elävät sulassa sovussa.

Tällä matkalla pääset tutustumaan Armanjakin valmistukseen sekä Lounais-Ranskan herkkuihin. Matkasi aikana yövyt ensin Gimontin kylässä, jonka jälkeen siirryt viehättävään Marciaciin. Yhtenä päivänä vierailet paikallisella armanjakkitilalla ja alueen tunnetulla viinitilalla. Mukana on suomalainen viiniasiantuntija, joka kertoo sinulle kaiken armanjakin valmistuksesta. Tilavierailut täsmennetään matkasi yhteydessä toiveidesi mukaan. Käytössäsi on koko matkan ajan vuokra-auto, jolla pääset kätevästi siirtymään paikasta toiseen ja tutustumaan omatoimisesti alueeseen.

Matka sisältää:
– Kaksi yötä yksityisessä hotellissa Gimontissa
– Kaksi yötä pienessä b&b majatalossa Marciacissa
– Vuokra-auton Toulousen lentokentältä matkan ajaksi
– Vierailut paikallisella armanjakkitilalla sekä viinitilalla suomalaisen viiniasiantuntijan kanssa

Matkan hinta alk. 805 € / hlö.
Hinta edellyttää kahta matkustajaa samassa huoneessa. Lennot eivät sisälly hintaan. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään hintaan.