Konjakkimatka Le Cognac

Matka konjakin alueelle ja tutustumaan konjakkiin. Pääset näkemään aitoa Ranskaa ja käymään konjakkitiloilla. Matkasi sisältää myös Camus’lla tai jollain muulla isolla konjakintuottajalla käynnin sekä yksityisesti opastetun päivän alueen pientuottajien luona. Nämä ovat Pamplemoussen omia erikoiskontakteja suoraan tuottajiin. Matkan voit toteuttaa sinulle sopivana ajankohtana ympäri vuoden.

Esimerkkimatkamme on neljälle yhdessä matkustavalle aikuiselle ja matkan pituus 3 yötä. Matkan pituutta tai osallistujien määrää voidaan toiveiden mukaan muuttaa. Matkan voi myös yhdistää muihin Pamplemoussen matkapalveluihin.

Tutustumismatka Cognacin alueeseen ja konjakkiin

Neljän päivän ja 3 yön matka konjakin alueelle. Asut pienhotellissa Cognacin kaupungissa. Tuloiltana on sinulle valmiiksi varattu illallispaikka kaupungilla.

Ensimmäisenä päivänä saavut Cognaciin.

Toisena päivänä käyt Cognacissa Camus’lla vierailulla: Rarissimes cognac -tasting on varattu valmiiksi. Opastettu kierros on kansainvälinen (engl), kestää noin 2 tuntia ja sisältää maistiaisia (complete tasting of Vintage cognacs: Camus President’s reserve 1971, Pionneau 1969, Camus Vintage 1988, Camus Family Heritage 1972). Vaihtehtoisesti voimme valita toisen valmistajan halutessasi. Päivään voidaan myös lisätä vierailukohtaita oman aikataulusi mukaan.

Kolmantena päivänä olet suomalaisen asiantuntijan mukana opastuksella ja käyt vierailuilla pienten konjakkituottajien luona. Tämä päivä valottaa sekä historiaa että eri kokoisten talojen toimintaa konjakin parissa. Pääset kysymään kaikki mahdolliset kysymyksesi suomeksi suoraan ranskaisilta tuottajilta ja näet kuinka pieni tuottaja toimii. Näiden talojen konjakkeja ei ole Suomessa välttämättä tarjolla.

Neljäntena päivänä voit kierrellä saamiesi vinkkien ja tietojen perusteella alueella omatoimisesti. Auton palautus ja lähtö kohti kotia. Näiden päivien jälkeen olet lähes digestiiviammattilainen ja ehkä erotat jo hienoiset nyanssit jalojen juomien välillä.

Matka sisältää:
– Majoittumisen 2 hengen huoneissa Cognacissa 3 yötä
– Aamiaiset
– Tuloillan pöytävaraus
– Camus’n erikoisvierailun Cognacissa
– Päivän pientuottajilla oman yksityisen asiantuntijan kanssa
– Vuokra-auton kokoa Audi A3, auton vakuutusmaksut ja rajoittamattomat kilometrit (nouto lentokentältä tai asemalta, esim. Bordeaux)

Hinta : alk. 790 €  per henkilö

Lennot eivät sisälly hintaan. Matkan hinta on arvioitu 4 hengelle, jotka matkustavat yhdessä ja jakavat auton sekä majoittuvat kahden hengen huoneissa. Hinnoissa voi olla eroavaisuutta matka-ajankohdan mukaan. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan. Paikalle voit matkustaa Pariisin tai esim. Bordeaux’n kautta. Halutessasi voimme lisätä pakettiin yksityisoppaan, enemmän vierailuja ja tai lisäpäivän. Sopii myös ryhmille.