Biarritzista viinialueille

Biarritzista viinikiertomatka tai vaikka vain päiväretki Irouleguy-alueelle on suositeltava kokemus. Olisivatko Baskimaan ruokakulttuuri sekä hieman tuntemattomat mutta upeat viinit sinulle uusi tuttavuus?

Irouléguy-viinit, punaiset, valkoiset ja rosét, ovat saaneet AOC-merkinnän vuonna 1970. Viinejä on tuotettu jo vuosisatojen ajan. Rypäleitä mm. tannat ja caberbet. Punaviinit sopivat hyvin riistan ja juustojen kanssa, rosét grilliruokien ja valkoviini merenelävien.

Viinikulttuuri Iruleguy, Madiran ja muut lounais-ranskan viinitMatkaesimerkki Biarritz ja Irouleguy-viinialue, 7 yön matka

Majoittuminen 4 yötä Biarritzin kaupunkihotellissa. Täällä pääset baskikulttuurin tutustumisen alkuun. Saapumispäivänäsi tai seuraavana aamuna paikallinen kaupunkiopas kertoo parhaat palat Biarritzista ja saatattepa piipahtaa viinibaarissa, niin saat tuntumaa alueen tarjontaan. Loppulomalle otat allesi vuokra-auton ja hurautat Irouleguy-alueelle. Majoitus 3 yötä pienhotellissa viinialueella. Käytössäsi on suomalainen viiniasiantuntija kahden päivän ajan, ja hänen kanssaan vierailet viinitiloilla sekä maistelet viinejä. Halutessasi yksi kohde voi olla baskimaan erikoisuus txakoli-viinin tuotantotila Espanjan puolella rajaa tai siideritila Irouleguyn vieressä. Kaksi maalaislounasta viinipäivien aikana sisältyvät matkan hintaan.

Matkan hinta: alk. 990 € / hlö
Hinta edellyttää 4 henkilöä ja majoitusta 2 x kahden hengen huoneessa. Lennot eivät sisälly matkan hintaan. Hintaan lisätään hinnastomme mukainen palvelumaksu. Hinnassa voi olla vaihtelua matka-ajankohdan mukaan. Auto ja majoitukset sekä opas saatavuuden mukaan.