Burgundi ja Chablis

Bourgogne vai Burgundi. Aina viinien klassikko. Viinien keskuskaupunki Beaune on hyvän ruoan ja viinin keskus. Ympärilläsi on maailman parhaat viinitilat ja -pellot, ja hyvä ruoka ei lopu. Vanhoja viinikellareita on maan alla jopa ihan labyrintiksi asti; niihin kannattaa varata opastettu vierailu. Haluatko osallistua viinikouluun Beaunessa? Jo päivässä ehdit oppia paljon.

Viinitiloille voit lähteä kiertelemään vuokra-autolla, fillarilla tai osallistua opastetulle minibussiretkelle. Näin voit maistella rauhassa, sinun tulee vain seurata opasta ja nauttia!

Beaune on viinin keskus ja myös hyvin kaunis klassinen pienkaupunkiTasokkaasti viinitiloilla 5 vrk – 4 yötä

Majoitu tasokkaassa viinitilahotellissa (vain 5 huonetta!) lähellä Beaunen kaupunkia (2 yötä) ja hyvässä majoituksessa Chablis’ssa (2 yötä). Sis. autovuokran Pariisista, Genevestä tai Lyonista, majoituksen 2hh aamiaisilla, yhden viinipäivän (esittely, maistelu, lounas). Mielellämme varaamme myös pöydän Michelin-ravintoloista majoituksia lähellä.

Hinta: alk. 795 € / hlö.
Hinta ei sisällä lentoja. Hinta edellyttää 2 matkustajaa samassa huoneessa. Hintaan lisätään palvelumaksumme.

Pyörällä Bourgognen viinitiloille

Olisitko tällä kertaa valmis lähtemään retkelle pyörällä? Maistelun lomassa kilometrejä päivässä muutama kymmenen. Katso myös BURGUNDIN PYÖRÄMATKAT!

Opastetut viiniretket Burgundissa

Retket starttaavat Beaunesta tai Dijonista. Voit valita Côtes de Nuits’n tai Côtes de Beaunen viinialueen retken. Retki on koko päivän retki sisältäen lounaan viineineen ja vähintään 2 vierailua monipuolisine maisteluineen. Kysy retkiä liitettäväksi omaan matkaasi!