8 hengen pienryhmä Samppanja ja Pariisi

Matka pienryhmälle Samppanjaan on rakennettu niin, että näet Champagnen maakuntaa ja sen kaupunkeja. Matkalla tutustut samppanjan valmistukseen opastetusti ja matkan lopuksi yksi yö Pariisissa.

Champagnen alue henkii tyylikkyyttä valkoisine rakennuksineen ja vihreine, kumpuilevine maisemineen. Hautvillers’n luostari, jossa munkki Dom Pérignon aikanaan vaikutti, on tietysti yksi pakollisista nähtävyyksistä. Reimsin alueen vanhimmilla samppanjan valmistajilla on edelleen käytössään vaikuttavia, syvälle liitumaahan kaivettuja kellareita, joissa samppanja varastoidaan.

Samppanja ja Pariisi – 4 yön matka

Kokonaisuus on kolme yötä Champagnessa ja yksi yö Pariisissa. Matkaan kuuluu valmiiksi
– Ryhmän on oma yksityiskuljetus Pariisin lentokenttä – Reimsin hotelli
– Majoitus Reimsissä  (3 yötä) keskustahotellissa**** aamiaisineen
– Päivän opastettu retki (englanti) minibussilla samppanjan syntysijoille ja Epernayhyn sisältäen lounaan juomineen
– Junalla kulkeminen Reims – Pariisi
– Yksi yö Pariisissa keskustahotellissa*** lähellä Eiffel-tornia
– Ryhmän oma yksityiskuljetus Pariisin hotellilta lentokentälle

Samppanjasta lähtevän päiväretken aikana liikutte minivanilla, päivä sisältää tarvittavat pääsymaksut ja maistiaiset vierailupaikoissa sekä lounaan. Opastuskieli on englanti, lisämaksusta on mahdollista saada suomenkielinen viiniopas. Aamupäivällä tutustutte Hautvillers’n kylään, missä samppanjan ”isän”, munkki Dom Pérignonin hauta on. Matkalla kauniita pieniä maalaiskyliä. Matka jatkuu Samppanjan alueen pääkaupunkiin Epernayhyn ja sen Avenue de Champagnelle. Käynti maisteluineen vuonna 1743 perustetussa samppanjatalossa Moët & Chandon. Päivän aikanaa on lounas paikallisella viinitilalla tai viinikellarissa, juomana tietysti samppanjaa. Iltapäivällä ehdit vielä käymään maaseudulla pienellä perheomisteiselle samppanjatilalla, sillä suurien merkkien rinnalla samppanjaa tuottaa yli 4000 perhetilaa ylläpitäen valmistuksen perinteitä. Reimsissä pääset omatoimisesti tutkimaan kaupungin kuuluisia kellareita ja ravintoloita. Halutessasi voimme varata valmiiksi vierailuja isommalle tai pienemmälle samppanjanvalmistajalle.

Hinta: alk. 790 € / hlö.

Matkan hinta on arvioitu 8 hengelle, jotka matkustavat yhdessä sekä majoittuvat kahden hengen huoneissa. Hinnoissa voi olla eroavaisuutta matka-ajankohdan mukaan. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan. Matkaa voi pidentää tai lyhentää ja siihen voi lisätä vierailuja esimerkiksi samppanjataloihin.

Lennot eivät sisälly hintaan. Matka voi  alkaa Pariisin Orlyn tai CDG:n kentän kautta.