Samppanja ja Loire yhdessä

Samppanjaa myydään kaikkialla maailmassa, mutta sitä ei voida valmistaa missään muualla kuin Champagnen alueella. Mikä voisikaan olla juhlavampaa kuin jalon juoman kuplinta? Champagnen alue henkii tyylikkyyttä valkoisine rakennuksineen ja vihreine, kumpuilevine maisemineen. Hautvillers’n luostari, jossa munkki Dom Pérignon aikanaan vaikutti, on eräs pakollisista nähtävyyksistä.

Loiren laakso on puolestaan UNESCO:n maailmanperintökohde. Upeat historialliset renessanssilinnat, kuninkaiden metsästysmaat, puutarhat ja arkkitehtuuri ovat Ranskan kulttuuriperintöä parhaimmillaan. Loire on myös merkittävä ja monipuolinen viinialue Ranskassa.

Champagnen ja Loiren kiertomatka – 5 yötä

Tällä matkalla yhdistät nämä molemmat viinialueet ja näet kummankin alueen erikoisuudet ja erityispiirteet samalla kertaa. Pääset myös viinitilavierailulle Champagnessa sekä kokopäivän kestävälle retkelle Loiressa. Matkasi sisältää:

– Vuokra-auton Pariisin lentokentältä
– Kaksi yötä Champagnessa, Reimsin vieressä sijaitsevassa pienhotellissa. Täällä asut aivan viiniviljelmien keskellä ja pääset seuraamaan shamppanjantuotannon arkipäivää.
– Viinitilavierailu & tasting paikallisella tilalla Champagnessa
– Yksi yö maaseudulla Sancerren viinialueella, Briaren kaupungin lähellä. Täällä sinulla on aikaa omatoimiselle tutustumiselle alueeseen. Sancerren valkoviinejä on laajalti saatavilla Suomessa.
– Kaksi yötä linnahotellissa Loiren laaksossa, lähellä Toursin kaupunkia. Täällä voit ajella pitkin viinitietä ja ihailla upeita maisemia renessanssilinnoineen.
– Kokopäivän kestävä opastettu retki, jonka aikana tutustut Loiren laakson linnoihin sekä viineihin. Kuljetukset, vierailut kuuluisissa linnoissa, viinivisiitti ja maistelut sekä lounas juomineen kuuluvat tähän retkeen. Opastus englanniksi.

Hinta alk. 825 € / hlö.
Hinta edellyttää kahta matkustajaa kahden hengen huoneessa. Lennot eivät sisälly hintaan, ne voit varata itse jos haluat. Suosittelemme aamun menolentoa ja illan paluulentoa. Matkaa voi halutessaan pidentää tai lyhentää joko samoissa majoituksissa tai lisäämällä pysähdyspaikkoja.