Tutustu Loireen

Loiren laakso on UNESCO:n maailmanperintökohde. Upeat historialliset renessanssilinnat, kuninkaiden metsästysmaat, puutarhat ja arkkitehtuuri ovat Ranskan kulttuuriperintöä parhaimmillaan.

Matkalla tutustut Loiren alueeseen, sen kauniisiin renessanssilinnoihin sekä viineihin. Majoitut keskustahotellissa Toursin kaupungissa, jonne pääset kätevästi junalla Pariisista tai vuokra-autolla.

Tutustumismatka Loireen

Ensimmäisenä päivänä saapuminen Pariisin lentokentälle. Siirtyminen Pariisin keskustaan,  josta juna Toursiin tai autovuokran nouto lentokentällä. Toursiin on mukavan lyhyt matka Pariisin Charles de Gaullen kentältä. Majoittuminen Toursiin keskusta-alueen laadukkaaseen hotelliin.

Toisena päivänä on koko päivän tutustumisretki Loireen. Retki on englanninkielinen ja opastettu. Päivän aikana pääset käymään Chenonceaun ja Chambordin linnoissa. Kumpaankiin linnat ohitat jonot. Päivä sisältää tutustumista viinintuotantoon sekä viinikellarin lounas ja viinimaistiainen Vouvrayn alueella Loiressa. Opastus, minivan-kuljetus (max 8 ihmistä autossa). Sisäänpääsyt, lounas ja maistiaiset kuuluvat hintaan. Opastetun päivän kesto on 9.30 – 18.00

Kolmantena päivänä sinulla vapaata aikaa Toursissa ja voit omatoimisesti tutustua Loireen.  Paikallisjunalla pääset kulkemaan kaupunkien välillä.  Annamme ennakkoon sinulle Loiren vinkkejä vierailupaikoista. Majoituksesta on helppo lähteä liikkeelle. Vaihtoehtoisesti voit vain nauttia tunnelmasta ja kulkea omaan tahtiin autollasi. Jos olet autolla liikkeellä varaamme mielellään päivääsi pientilan vierailun reittisi varrelle.

Lähtöpäivänä palaat Pariisin lentokentälle.

Matka sisältää:
– Majoittumisen 2 hengen huoneissa Toursin keskustassa 4****
– Aamiaiset
– Koko päivän opastetun retken Toursin alueella pienryhmässä sisältäen vierailut linnassa ja viinitilalla maisteluineen  (engl)
– Retkipäivän lounaan viineineen
– Valmiiksi hankitut junaliput Pariisi – Tours – Pariisi

Hinta alk. 580 € / hlö junalla
Hinta alk. 630 € / hlö vuokra-autolla

Lennot eivät sisälly hintaan. Matkan hinta on arvioitu 2 hengelle jotka matkustavat yhdessä. Matkan voi myös koostaa useammalle lähtijälle. Hinnassa voi olla muutoksia esimerkiksi ajankohdan tai erikoispäivien mukaan. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan. Halutessasi matkaa voi pidentää tai voit liittää siihen yöpymisiä esimerkiksi Pariisissa. Matka on yhdistettävissä muihin Pamplemoussen tuotteisiin. Matka toteutettavissa touko – marraskuussa.