Tutustu Samppanjaan, asu viinitilalla

Lähde tutustumaan Samppanjan maakuntaan ja samppanjan tuotantoon.

Matkallasi on valmiiksi ohjelmaa kansainvälisissä pienryhmissä. Ohjelma ei ole saatavilla joka päivä, joten kysythän hyvissä ajoin omaa matkaasi. Pituus 3 yötä, pituutta ja ohjelmaa voidaan myös muuttaa toiveittesi tai lähtijämäärän mukaan.

Tutustumismatka Champagneen

Ensimmäisenä päivänä saapuminen Pariisin lentokentälle, josta saat vuokra-auton. Champagneen on mukavan lyhyt ajomatka Pariisin Charles de Gaullen kentältä. Majoittuminen viinitilalle Reimsin kaupungin ulkopuolelle. Majoitus on aivan viiniviljelmillä ja näin shamppanjantuotannon arkipäivää pääsee täällä näkemään. Tutustuminen tilaan ja pientuottajan 3 champagnen maistiaiset.

Toisena päivänä on koko päivän tutustumisretki Champagneen. Retki on englanninkielinen ja opastettu. Sinulle on tähän retkeen tilattu nouto majoituksesta valmiiksi.

Retkipäivän aikana näet Champagnen kaupunkeja ja maaseutua, tutustut tuotantoon ja valmistustapaan ja pääset maistamaan eri lajikkeita. Epernayssa vierailu ja shamppajatasting Moët & Chandonilla sekä Avenue de Champagneen tutustuminen. Epernayn jälkeen jatketaan Marne la Valleen viljelyalueen läpi kohti Hautvillers’n kylää – tämä on Dom Pérignonin kotikylä ja hautapaikkakin on kylän kirkossa. Retki jatkuu Reimsiin, missä omaa aikaa lounastaa. Iltapäivällä tutustuminen Reimsin historialliseen katedraaliin ja sen hymyilevään enkeliin, ja opastettu kierto Reimsin keskustan samppanjakorttelissa, jossa esim. Veuve Cliquot, Taittinger ja Pommery. Vierailu ja tasting Pommery tai jokin muu talo päivästä riippuen. Opastus, minivan-kuljetus (max 8 ihmistä autossa). Sisäänpääsyt ja maistiaiset kuuluvat hintaan.

Kolmantena päivänä sinulla vapaata aikaa omatoimisesti tutustua Champagneen ja ajaa esim. shamppanjatietä. Annamme ennakkoon sinulle Champagnen reittikartan johon merkitty kauneimmat samppanjatiet. Majoituksesta on helppo lähteä liikkeelle. Vaihtoehtoisesti voit vain nauttia pienkylän tunnelmasta ja kulkea omaan tahtiin viinipelloilla.

Lähtöpäivänä palaat Pariisin lentokentälle, minne jätät auton ja lento kotiin.

Matka sisältää:
– Majoittumisen 2 hengen huoneissa Reimsin ulkopuolella pienkylässä 3 yötä
– Aamiaiset
– Pienvalmistajaan tutustuminen ja tasting 1,5 t (engl/ranska)
– Koko päivän opastetun retken Champagnen alueella pienryhmässä sisältäen vierailut  (engl)
– Vuokra-auton kokoa Renault Clio, auton vakuutusmaksut ja rajoittamattomat kilometrit (nouto lentokentältä Pariisi) 3 vrk.

Annamme matkallesi mukaan infoa ja karttoja, jotta onnistut omatoimisesti ajamaan kauneimpia reittejä Champagnessa.

Hinta: alk. 810 € / henkilö

Lennot eivät sisälly hintaan. Matkan hinta on arvioitu 2 hengelle jotka matkustavat yhdessä ja jakavat auton. Hinnassa voi olla muutoksia esimerkiksi ajankohdan tai erikoispäivien mukaan. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan. Paikalle voit matkustaa helpoiten Pariisin kautta. Halutessasi voimme myös tilata kuljettajan lentokentältä Champagneen tai voit kulkea junalla ja paikallistakseilla. Matka on yhdistettävissä muihin Pamplemoussen tuotteisiin. Jos mielummin yövyt Reimsissä tai Epernayssa on tämä myös mahdollista.

PA180385Erikoistilauksesta (osa saatavilla vain ryhmille) voidaan matkaan lisätä esim.

– Samppanjalounas retkipäivänäsi opastetun päivän yhteyteen
– Ravintolavaraukset valmiiksi, tilavierailut valmiiksi
– Käynti samppanjatalon kellarissa valinnaisesti Reimsissä tai Epernayssä
– Champagnen valmistukseen tutustuminen perhetilalla (1,5 t)
– Opettele maistamaan samppanjaa (1,5 t)
– Lounas pientuottajan luona
– Sekoita oma samppanja kolmen rypäleen pohjalta (1,5 t)
– Samppanjan yhdistäminen ruokailuun (1,5 t)
– Kävely samppanjatiluksilla tuottajan kanssa ja ajankohtaiset kuulumiset (1,5 t)
– Puolenpäivän työskentely viinitilalla ja tasting pientilalla (n. 3 t)
– Syksyinen poimintapäivä sisältäen lounaan ja tastingin (koko päivä)