Rhônen viinialue

Omatoimiset matkat Rhônen laakson viinialueilla. Matkasi voi olla pitkä tai lyhyt ja lähteä voit milloin vain. Voisimme kertoa kirjan verran matkoista, joita Rhônen alueella voi tehdä ja joita olemme asiakkaiden kanssa yhdessä suunnitelleet. Alue on rikas ja sinne on helppo matkustaa Suomesta. Rhône on myös hyvin vastaanottavainen paikka vierailuja varten. Mukaasi saat englanninkielisen viiniopasvihkosen alueen rypäleistä, viineistä ja tiloista.

Chateau neuf du papen kellarit ovat yksiä kauneimpia RanskassaRhônen viinimatkaesimerkki 6 vrk – 5 yötä

Täyteläinen, runsas ja mausteinen…niin, viini. Ja sinun lomasi! Rhônen punaviinit ovat tummia ja karaktäärisiä. Luberon, Ventoux, Châteauneuf-du-Pape, Gigondas…. alue on kirjaimellisesti pullollaan tuoksuja ja makuja. Viininmaisteluiden lomassa voit tutustua alueen historiallisiin nähtävyyksiin, esim. Paavien Palatsi Avignonissa ja roomalaisajan teatteri Orangessa.

Ehdotamme majoitusta perheomisteisessa hotellissa lähellä Châteauneuf-du-Papen kylää. Täältä on helppo retkeillä viinitiloille, ja paikallisissa ravintoloissakin pääset maistelemaan alueen tarjontaa. Käytössäsi on polkupyörät yhdeksi päiväksi, ja mukaasi saat piknik-korin eväineen maaseuturetkeä varten.

Hinta kesäkaudelle alk. 715 € / hlö
Sis. vuokra-auton, majoituksen 2hh huoneessa buffet-aamiaisilla, paikalliset verot, 1 päivän pyöräretken eväineen ja karttoineen, yhden ennakkoon varatun viinitilavierailun, Rhônen viinialueen opaskirjasen. Lennot lisämaksusta, suosittelemme lentoja Marseilleen (lähin), myös Lyonista autoillen onnistuu.