Sancerren alueen viinimatkat

Sancerre on sekä kylä että viinialue. Tänne voit lähteä yhdistämällä sen vaikka Pariisin matkaasi tai kierrokseen Loiressa. Tee alueelle laadukas matka tutustuen sen viiniviljelmiin. Teemme sinulle valmiiksi treffit viinitilalle, jossa pääset näkemään tuotantoa.

Viinipeltoja Loiressa.Sancerre on Loire-joen varrella. Kylä on pieni keskiaikainen ja sitä ympäröi kaikkialla viiniköynnökset, jotka jatkuvat myös lähikyliin. Rypäle on sauvignon blanc ja nämä elegantit ja mineraaliset valkoviinit ovat haluttuja niin Ranskassa kuin vientituotteina. Parhaat ja arvokkaimmat viinit tulevat jyrkiltä aurinkoisilta etelärinteiltä. Maaperässä on kalkkia, savea ja piikiveä, joka antaa viiniin oman tunnistettavuuden. Punaviinien määrä on valkoista pienempi ja rypäleenä pinot noir.  Samalla matkalla voit myös tutustua Crottin de Chavignol – juuston valmistamiseen.

Matkaesimerkki Sancerre 3 yötä – 4 päivää

– Vuokra-auto Pariisin lentokentältä (Orly / CDG)
– Kaksi yötä maaseudulla Sancerren viinialueella mukavassa valitsemassamme majoituksessa aamiaisilla
– Valmiiksi varattu vierailun Sancerren alueella viinitilalle
– Vierailu vuohenjuustolassa seuraamassa Crottin de Chavignolin valmistusta, maistiaisia
– Yksi yö joko Orleansissa tai Versailles’ssa ennen auton luovutusta Pariisin lentokentällä

Hinta kesäkaudella: alk. 696 € / hlö
Hinta edellyttää kahta matkustajaa kahden hengen huoneessa. Lennot eivät sisälly hintaan, voit varata ne halutessasi itse. Matkaa voi pidentää tai lyhentää joko samoissa majoituksissa tai lisäämällä pysähdyspaikkoja. Pyydä tarjous matkasta omiin päiviisi sopien. Rakennamme sinulle sopivan matkan sisältäen maistiaisen jos toisenkin.

Sancerre ja hyvä keittiö