Viinimatka ryhmälle Ranska

Teemme säännöllisesti ryhmille viinimatkoja eri puolille Ranskaa. Käytössämme on kaikki Ranskan viinialueet sekä konjakin ja armanjakin tuotanto. Teemme matkoja myös siiderin ja calvadosin tuotantoon tutustuen. Lisäksi olemme aloittaneet viiniryhmien järjestämisen myös Italiaan ja Espanjaan. Kysy näistä lisää.

Jos olet kiinnostunut matkustamaan viinialueelle ryhmän kanssa, niin kerro meille mille alueelle haluatte matkustaa, montako on matkalle lähdössä ja mikä on ajankohtanne.  Näin  saamme matkasta perustiedot.

Jos sinulla on valmiiksi jokin viinitila johon haluatte mennä käymään on se hyvä tietää, näin voimme rakentaa ohjelmaa monipuoliseksi sekä ajoittaa käynnit järkevällä tavalla ottaen huomioon ja  mahdollisesti valmiiksi sovitut vierailupaikat. Ryhmällä ei tarvitse olla mitään toivottua paikkaa valmiina, järjestämme kaiken aasta ööhön niin että matka kulkee mukavasti ja huolettomasti.

Meille ryhmä on jo 8 henkeä viinimatkalla. Iso ryhmä viinimatkalla on 40 henkeä. Tätä isommat ryhmät kannattaa jakaa jo esim. vierailuissa useampaan eri kokonaisuuteen, jotta kaikki pääsevät tutustumaan paikkoihin odotetulla tavalla.

Kuva on otettu ryhmämatkalta Alsacessa, jossa ryhmä oli poimimassa rypäleitä viinitilalla, jossa työt toimitaan kuten 1900-luvun alkupuolella tehtiin. Kuvassa on yksi ryhmämme vetäjistä paikan päällä.

Matkan sunnittelu viiniryhmissä on pitkälle yhteistyötä, josta on hyvä miettiä kaikkien lähtijöiden toiveita. Jos siis olet viiniseuran vetäjä tai olette kavereita jotka haluatte kulkea yhdessä viinialueille on hyvä keskustella kuinka monelle tilalla halutaan vierailla ja mitä vierailuista oikeasti halutaan. Tässä olemme myös apuna. Matkasta olet tervetullut myös juttelemaan toimistollemme Tapiolaan.