Voita paikat seuraamaan Bocuse d’Or -kilpailuun valmistautumista

team_Finland_01

Voita kaksi paikkaa seuraamaan Bocuse d’Or Team Finlandin harjoittelua ja maistelemaan kilpailuannoksia Ravintolakoulu Perhon opetuskeittiölle. Kilpailuun voit osallistua Hietalahden hallin Ranska-viikolla aina 22.3. 2014 saakka. Kilpailun voittajana pääset mukaan seuraaman tiimin harjoittelua ja maistelemaan kilpailuannoksia. Opetuskeittiön tarjoilutilasta  on muotoiltu elämyksellinen ruokakulttuurin ja suomalaisen osaamisen näytöstila.

Tulevassa Bocuse d’Or kilpailussa Suomea edustavat keittiömestari Matti Jämsén, assistentti Antti Lukkari ja valmentaja Eero Vottonen. Euroopan osakilpailu on Tukholmassa 7.-8.5.2014 ja maailmanmestarin tittelistä kilpaillaan Lyonissa 28.-29.1.2015. Matti Jämsén harjoittelee valmentajansa Eero Vottosen ja assistenttinsa Antti Lukkarin kanssa kiivaaseen tahtiin Ravintolakoulu Perhon opetuskeittiöllä. Harjoittelu on tärkeä osa matkaa kohti maailmanmestaruutta Lyonissa 28.-29.1.2015 ja välietappia Euroopan finaalissa Tukholmassa 7.-8.5.2014.

Bocuse d’Or on maailman arvostetuin ruoanvalmistuskilpailu, joka on nimetty ranskalaisen keittiömestarin Paul Bocusen mukaan. Kilpailua on järjestetty vuodesta 1987. Suomi on ollut mukana 11 kertaa ja saavuttanut kilpailussa kahdesti 5. sijan (1999 ja 2011). Vastuullinen kilpailujärjestäjä Suomessa on ELO-säätiö, Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö.